Politica de confidentialitate

1. Site-ul Web Draw Concept apartine si este administrat in exclusivitate de catre Web Draw Concept SRL.

2. Web Draw Concept colecteaza informatii pe care utilizatorii acestui site le furnizeaza direct (ex.nume, prenume, adresa de e-mail etc.) atunci cand utilizatorii isi exprima in mod expres optiunea de a primi din partea Web Draw Concept mesaje privind activitatile profesionale si ofertele de afaceri ale societatii. Scopul prelucrarii acestor informatii este comunicarea noutatilor profesionale si de afaceri ale Web Draw Concept sau interactiunea si schimbul de idei dintre membrii listelor de discutii pe teme relevante pentru domeniul de activitate in care activeaza compania.

3. Web Draw Concept nu va dezvalui sau vinde informatii cu caracter personal furnizate de utilizatorii care isi exprima aceasta optiune.Aceste informatii sunt utilizate exclusiv in scopul informarii utilizatorului despre activitatile profesionale si de afaceri ale Web Draw Concept.

4. Utilizatorul are dreptul sa elimine orice informatie proprie cu caracter personal aflata in posesia Web Draw Concept indiferent de motiv astfel:

-utilizatorul va contacta Web Draw Concept prin intermediul paginii de contact sau in scris prin posta prin care sa solicite si sa specifice stergerea informatiei respective.

5. Conform legii 677/2001 utilizatorul dispune de urmatoarele drepturi:

- dreptul informarii, drept de acces, de interventie, opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

6. Informatiile personale de pe acest site sunt protejate prin masuri de securitate adecvate.