Servicii Web Design

Servicii Web Design

Web designul este cel ce va permite stabilirea unui contact cu utilizatorul in mediul online. Un web design calitativ ii va trezi curiozitatea si il va incuraja sa ramana pe site.

Web design-ul este o lucrare de design ergonomica si structurata pentru ca navigarea sa fie cat mai fluida si intuitva pentru utilizator.

Web design cu Web Draw Concept

Aspectul unui site nu este suficient.

Pe langa a arata placut din punct de vedere estetic, un website trebuie sa fie eficient si responsabil pentru a indeplini obiective specifice.

Deasemeni trebuie sa aiba un scop, o directie, o fundatie, sa creeze acel univers prin care utilizatorul sa se identifice.

Vom realiza pentru inceput un concept in functie de activitatea pe care o prestati, mesajul pe care vreti sa il transmiteti si target-ul pe care vreti sa il atingeti.

Creare site magazin online

Magazinele online sau e-comerce sterge limitarile comertului classic oferind posibilitatea sa se cumpere 24h/24h la preturi atractive si fara a tine cont de distanta. Produse "de nisa" precum electronice de ultima generatie,imbracaminte, piese auto, electronice electrocasnice, mancare etc. au avut de asemenei un mare success pe internet.

Site-urile noastre sunt bazate pe solutii open source precum Prestashop, pe care il vom configura special pentru a indeplini nevoile dvs.

Pentru un asfel de magazin nu aveti nevoie de un spatiu tip show-room produsele fiind prezentate pe site si achizitionate doar printr-un clik pe cosul de cumparaturi. De asemeni nu sunt necesare stocurile de marfa, aceasta putand fi achizitionata de la furnizor numai dupa ce aveti comanda.

Creare site prezentare

Putem spune despre site-ul de prezentare ca este o carte de vizita complexa care va permite sa va faceti cunoscuta imaginea sau afacerea prin intermediul online. Este o solutie unica, interactiva, pentru avea un contact permanent cu clientii dvs. De asemeni va ofera si un oarecare statut devenind si o sursa pentru clienti noi dar si venituri.

Site-urile de prezentare oferite de noi includ sistem de management al continutului si pot fi optimizate in functie de nevoile dvs. Asfel siteurile noastre de prezentare includ dupa nevoile specifice ale dvs.: design personalizat si responsive (adaptabil ecran mobile), nr. nelimitat pagini si sub-pagini, pagina de blog, galerie foto-video, formular contact simplu sau complex, butoane socializare (facebook, tweeter, etc.), statistici vizitatori si unelte de promovare, unelte pentru indexarea online tip SEO, multilingv, sistem de back-up automat si sistem anti-frauda.