Servicii Web Design

Servicii Web Design

Ce este web design-ul?

Web design-ul cuprinde mai multe aspecte.

In primul rand, web designul este cel ce va permite stabilirea unui contact cu utilizatorul in mediul online. Un web design calitativ ii va trezi curiozitatea si il va incuraja sa ramana pe site.

Web design-ul este o lucrare de design ergonomica si structurata pentru ca navigarea sa fie cat mai fluida si intuitva pentru utilizator.

Ce este web designul pentru Web Draw Concept

Un graphic design frumos nu este suficient.

Pentru Web Daw Concept web design-ul este mai mult decat o simpla idee de aspect.

Pe langa a arata placut din punct de vedere estetic, un website trebuie sa fie eficient si responsabil pentru a indeplini obiective specifice.

Deasemeni trebuie sa aiba un scop, o directie, o fundatie, sa creeze acel univers prin care utilizatorul sa se identifice.

Indiferent ca doriti un site de prezentare simplu sau cu CMS, fie ca doriti un catalog online sau magazin virtual, designerii nostri vor realiza pentru inceput un concept, in functie de activitatea pe care o prestati, mesajul pe care vreti sa il transmiteti si target-ul pe care vreti sa il atingeti.

De asemeni, in plan secundar, putem discuta despre crearea unei solutii tip printing. Vom crea astfel carti de vizita, scrisoare antet, dosare de oferta, materiale promotionale tip afis, catalog, flyer care sa fie in ton cu imaginea dvs.

Cereti acum o oferta de pret!