Optimizare SEO

Optimizare SEO

Ce este optimizarea SEO?

Optimizarea SEO sau Search Engine Optimization (SEO) este metoda de optimizare a paginilor web pentru motoarele de cautare.

Un site optimizat SEO cu Web Draw Concept va fi gasit mult mai usor pe motoarele de cautare si va beneficia de o pozitie de top in pagina!

Optimizarea si indexarea site-ului dvs. pe Google este vitala pentru succesul companiei dvs. De fapt, in cazul in care site-ul dvs. nu este indexat sau este optimizat prost pentru Google, e ca si cum nu existati pe net. Statisticile arata ca peste 80% din vizitatori ajung in general pe un site printr-un motor de cautare (Google, Yahoo sau Bing).

Prin optimizarea site-ului dumneavoastra pentru un motor de cautare, va creste numarul vizitatorilor, reputatia si venitul firmei!

Ce tip de indexare ar tebui sa utilizati pentru site-ul dumneavoastra?

In majoritatea cazurilor va recomandam urmatoarele solutii de indexare si promovare:

Indexare naturala

Se mai numeste si indexare organica sau indexare libera, optimizeaza site-ul si continutul acestuia pentru a aparea in rezultatele de top atunci cand un utilizator efectueaza o cautare.

Indexare platita

Indexare platita de tip AdWords sau link building, ambele sunt similare cu un anunt in paginile unui ziar. Veti plati un anumit pret pentru ca atunci cand un utilizator cauta cu un cuvant cheie sau o expresie determinata, site-ul dvs. sa apara in pagina cu rezultate.

Promovare pe retele de socializare

La ora actuala retelele de socializare gen Facebook, Linkedin, Tweeter, etc. sunt cele mai folosite metode online de a cunoaste oameni noi si parteneri de afaceri dar in special reprezinta metode de promovare comerciale eficiente si ieftine.

Promovare website si reclama pe alte site-uri tip link-building

Pentru o promovare intr-un timp cat mai scurt pe paginile principale ale motoarelor de cautare se utilizeaza metoda de link-building. Astfel veti fi inregistrat in peste 300 directoare online gratuite sau platite, cu un text tip reclama creat special de copywriterii nostrii, ce va contine cuvinte cheie necesare gasirii anuntului dvs. la cautari.

Web Copywrite

Pentru ca utilizatorul sa ramana pe site-ul dvs, eventual crescand rata de conversie, este necesar de a avea un continut de calitate. Prin urmare, se scriu texte atat relevante cat si eficiente, in scopul de a oferi rapid utilizatorului informatiile pe care le cauta.

Optimizare site web cu Web Draw Concept

1. Pentru inceput vom efectua un audit SEO. In cadrul acestui audit, vom identifica anumite cuvinte cheie pentru afacerea si obiectivele dvs. Acest lucru ne permite sa evaluam nevoile dvs. si sa va oferim cea mai buna solutie pentru a le satisface.

2. Ne vom concentra asupra aspectului tehnic al site-ului dvs., si anume de accesibilitatea (codul HTML este cel mai important pentru motoarele de cautare) si structura sa (arhitectura site-ului, constructie, aspect).

3. Vom lucra la continutul site-ului dvs. Vom scrie texte noi si le vom optimiza pe cele mai vechi, tinand seama de recomandarile date de Google. Scopul nostru este de a produce continut original, unic si interesant pentru utilizator.

4. In cele din urma, vom desfasura o munca netlinking. Este important a avea link-uri de calitate ce indica spre site-ul dvs. Cu cat acesta este tinta mai multor link-uri, majoritatea motoarelor de cautare ii vor recunoaste popularitatea si il vor plasa in rezultatele de top.

Daca doriti, putem de asemenea sa cuplam optimizarea SEO a site-ului dvs. cu o campanie de promovare site online prin Google AdWords, crescand astfel eficienta de referentiere in ansamblu.

Contactati-ne acum pentru mai multe informatii!