Termeni si conditii de utilizare pentru site-ul Web Draw Concept


Date legale

Site-ul si continutul acestuia sunt proprietatea Web Draw Concept SRL.

Utilizare

1. Utilizand acest site sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre.Va rugam sa nu utilizati acest site daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre.

2. Ne rezervam urmatoarele drepturi:

- modificarea continutului, prin adaugarea sau eliminarea diverselor parti din acesti termeni si conditii. Continuarea vizitarii acestui site de catre dvs. in urma unor astfel de modificari reprezinta acceptarea de catre Dv a acestor schimbari.

- invoca legislatia cu privire la respectarea proprietatii intelectuale privind continutul si designul siteului, precum si orice material ce are legatura cu acest site si care apartin Web Draw Concept si colaboratorilor sai.

- interzice dreptul de a replica materialele prezente pe siteul Web Draw Concept.ro fara acordul Web Draw Concept.

3. Marcile comerciale si inregistrate de pe acest site precum si anumite materiale componente apartin proprietarilor de drept.

Excluderea garantiei

1. Untilizarea acestui site se face pe propria raspundere a utilizatorului si nu garantam ca functionarea acestui site se va realiza fara intreruperi sau erori.

2. Web Draw Concept nu garanteaza rezultatele obtinute prin utilizarea acestui site a informatiilor, calitatea continutului, acuratetea, sau gradul de utilitate a acestuia.

3. Siteul este un servicu furnizat utilizatorilor ca atare fara a beneficia de garantii explicite sau implicite.

4. Web Draw Concept nu ofera grarantie si nu este responsabil pentru calitatea serviciilor de gazduire web acestea apartinand de drept providerilor respectivi.

Limitarea raspunderii:

1. Limitarea raspunderii este aplicata in oricare din urmatoarele defectiuni sau prejudicii:

-erori de functionare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere de operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala.

2. Deasemeni Web Draw Concept nu este responsabil si nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din urmatoarele cauze:

-erori , inadvertente, omisiuni sau alte deficiente, autenticitatea informatiei continuta in acest site, intarzierea sau intreruperea informatiei in transmiterea acesteia catre utilizator, potentiale pierderi cauzate de catre astfel de situatii.