Testimoniale

 • Adevarati profesionisti, ofera promptitudine, creativitate si adaptivitate conform cerintelor clientului.
  Cristian Cernescu
  Membru-Fondator
  Partidul Forta Moldova
 • Apreciem contributia pe care a avut-o Web Draw Concept la implementarea proiectelor fundatiei CCMIMM. O colaborare de lunga durata si cu rezultate de care am fost foarte multumiti.
  Traian Ranja
  Presedinte
  Fundatia CCMIMM
 • Compania Web Draw Concept ne-a ajutat cu designul pentru materialele publicitare. Echipa a fost prompta, deschisa si flexibila la cerintele noastre. Multumim pentru servicii si colaborare!
  Oana Ivas
  Project Manager
  Telesoft
 • Fermitate si proiecte laborioase de la A la Z sunt cele doua coordonate esentiale care se regasesc in simbolul AZET. Arhitectura fontului si culorile alese au subliniat sloganul ce avea sa defineasca mai tarziu misiunea companiei AZET: Perfect de la A la Z.
  Dragos Iliescu
  Manager
  AZET
 • Firma noastra se ocupa cu instalari porti automatizate camere supraveghere si service calculatoare. Am realizat cu Web Draw Concept materiale promotionale care au dat rezultate in campania noastra de promovare. Good job!
  Viorel Popovici
  Manager
  Bit Share Technologies
 • Asociatia Alma Terra isi propune restabilirea echilibrului dintre Natura si Om si astfel echipa Web Draw Concept au reusit sa surprinda prin imagine si text acest mesaj. Pamantul, planeta mama inverzita si invaluita de o creanga ce se termina cu o frunza conduc in mod firesc spre ALMA TERRA. Creativitatea si inspiratia s-au reunit cu succes, evidentiind fundamentul ecologic si umanitarist al organizatiei noastre.
  Oana Iliescu
  Presedinte
  Asociatia Alma Terra